Dizalica. Plovni red. Linija RAB-PAG. Linkovi.
Rapska plovidba d.d.
     
 

Suha marina PALIT.

 

Suha marina "Palit"

U našoj suhoj marini, udaljenoj svega 600 metara od dizalice u luci Rab, nudimo Vam uslugu cjelogodišnjeg smještaja Vašeg plovila u ograđenom i čuvanom prostoru.

Kapacitet marine je cca. 100 plovila. Dovoz i odvoz plovila iz marine moguć je kako u vlastitom aranžmanu, tako i našim prikolicama.

Ostavite nam Vašeg ljubimca na brigu s punim povjerenjem!

 


 

     
  OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA KORISNIKA

Sukladno čl. 6. st. 3. Zakona o pružanju usluga u turizmu („Narodne novine“, br. 130/17, 25/19) obavještavamo korisnike naših usluga da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo na pruženu uslugu mogu podnijeti u pisanom obliku putem obrasca za podnošenje pisanog prigovora i to u ovim poslovnim prostorijama. Po predaji obrasca, korisniku će bez odgađanja biti izdana potvrda o primitku prigovora. Prigovor se također može podnijeti slanjem ispunjenog obrasca poštom na adresu:

Rapska plovidba d.d.
Hrvatskih branitelja domovinskog rata 1/2
51280 Rab, Hrvatska

Odgovor na prigovor korisnika dati ćemo u pisanom obliku, najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, na adresu podnositelja iz obrasca.

Rapska plovidba d.d. osobne podatke sadržane u prigovoru može koristiti u svrhu odgovora na navedeni prigovor. Rapska plovidba d.d. podatke iz prigovora ne smije koristiti u druge svrhe i ne smije ih dijeliti trećim osobama osim u slučajevima kada u svrhu rješavanja prigovora podatke mora proslijediti nadležnim tijelima ili podizvršiteljima u ugovornom odnosu sa Rapskom plovidbom d.d.
 
 

2001©Rapska plovidba d.d.